Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Bli med til Blixland 14. og 15. mars!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 16. Feb 2020

RAKK har lenge hatt ønske om å få til en treningshelg på Blixland hestesenter i Tomter, men av ulike grunner har dette vært vanskelig. Nå har vi imidlertid fått booket en helg - og da håper vi riktig mange medlemmer blir med! Her skal det ikke stå på hverken treningsmuligheter eller hyggelig samvær - og vi tenker dette blir en flott oppladning til stevnesesongen!

Fra ridehuset på Blixland.

Helgen vi har bestilt er 14. og 15. mars - det er med andre ord bare cirka en måned til! På Blixland tenker vi det blir mulighet for ulike former for trening; vi tenker både sprang, dressur og kanskje også noen enkle feltrittshindre i ridehuset om det er interesse for det. 

Vi ser også for oss at det blir mulig å lage en rekruttgruppe med leide rideskolehester - men det forutsetter at det er mange nok som melder seg på. 

Blixland har uansett flotte fasiliteter både ute og inne! Du kan lese mer om Blixland hestesenter her.

Fra ridebanen på Blixland.

Akkurat hva som blir programmet avhenger av hvem som vil være med og hva de ønsker, men det som er sikkert er ihvertfall at RAKK er med og sponser så prisen skal ikke bli helt avskrekkende. Og dette blir altså et opphold med overnatting for både hest og rytter, mye god mat og mye hygge - det er helt sikkert.


Har du lyst til å være med? 

Sett av helgen og gi beskjed til Heidi ved å sende en sms til 928 03 091 - jo før jo heller!


0 Kommentar

Årsmøte 2019, avholdt 30. januar 2020

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 12. Feb 2020

Her kan du se Årsberetningen og den økonomiske Resultatrapport 2019 som viser regnskapet, samt Budsjettet for 2020 som ble lagt frem på årsmøte 2019, avholdt i Gjensidiges lokaler i Rakkestad den 30. januar 2020.


0 Kommentar

Et hyggelig og vel gjennomført årsmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 12. Feb 2020

Torsdag 30. januar avholdt Rakkestad Kjøre og Rideklubb sitt årsmøte i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. På årsmøtet var det først tid for de vanlige årsmøtesakene. Det aller første punktet på agendaen etter at de fremmøtte medlemmene var ønsket velkommen, var valg av ordstyrer og to medlemmer til å signere protokollen. Deretter leste Heidi klubbens årsberetning. Den bar bud om en klubb med mange ulike aktiviteter for både de helt yngste og de litt eldre medlemmene. Mange av aktivitetene er jo nærmest for tradisjon å regne; vi har også i 2019 hatt vårsprett og høstslipp, stevne og rekruttsamlinger. Spesielt for året var at RAKK arrangerte Grønt Kort kurs og at vi hadde en klasse for funksjonshemmede på stevnet vårt. Ungdomsgruppa leste så opp sin årsberetning, og det var ingen kommentarer til noen av dem.


I det store og hele må vi si oss svært fornøyde med interessen for aktivitetene våre, men vi er klar over at vi er sårbare for frafall, for eksempel når det gjelder treninger. 

Det neste punktet på agendaen var økonomien. Kristin gikk gjennom regnskap for 2019, og forklarte de ulike postene. Regnskapet viste forøvrig et hyggelig overskudd, så det er absolutt rom for at klubben kan fortsette med samme aktivitetsnivå også i 2020, og også yte litt støtte til ulike aktiviteter. Her ble klubbens medlemmer oppfordret til å komme med innspill og forslag - en oppfordring som herved sendes ut til alle RAKKs medlemmer.

Etter regnskapet ble budsjettet for 2020 presentert, og hverken regnskap eller budsjett ble møtt med noen merknader. 

Når det gjaldt valg, som også er en viktig aktivitet på årsmøtet, så forløp det helt uten dramatikk. Valgkomiteen hadde gjort en god jobb, og alle posisjoner ble fylt av positive medlemmer. Heidi takket hjertelig, både til sittende styremedlemmer og til Merete som gikk ut, for innsatsen gjennom året som hadde gått, og delte ut både blomster og klemmer. Samtidig ønsket hun Susanne Bjarnholt Yven hjertelig velkommen inn i styret.

Et annet viktig punkt på RAKKs årsmøte er utdeling av priser til vinnerne i Marker Sparebanks poengcup. Også i 2019 ble vinneren Susanne Bjarnholt Yven på Caruso, og hun ble overrakt gavesjekken som symboliserer prisen til applaus. Andre plass i 2019 gikk til Margit Fjeldbraaten Lyngstad på Astorini S, mens tredje plass gikk til Linn Kristin Høidahl på Liljas Classico. Vi gratulerer!!

Etter at årsmøtet var avsluttet var det tid for pizza og hyggelig samvær - før vi ønsket Gesine Jiménez-Martinez velkommen for å holde foredrag for oss. Det var spennende og interessant - så det kommer vi tilbake til som en egen sak.


Årsberetning og de andre dokumentene fra årsmøte vil snart vært tilgjengelige her på siden, for de som ikke hadde anledning til å komme på årsmøtet. 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline