Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Vi gleder oss til Vårsprett på Haugstad 21. og 22. april!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 10. Apr 2018

Og det håper vi egentlig alle RAKK-medlemmer også gjør?! Dette er jo på mange måter starten på sesongen på Haugstad - og det pleier å være en veldig lærerik og hyggelig sådan. Det er vi sikre på at det vil bli i år også. Så sett av helgen 21. og 22. april i kalenderen.


For det er et innholdsrikt og variert program. Først og fremst er det muligheter for å være med på banetreninger. Lørdag er det dressurtreninger - og da er det Iselill Karlsen som instruerer. Vi har satt opp dressurrailen, så dette blir en god gjennomkjøring der den enkelte selv kan si i fra hva man eventuelt ønsker å prioritere å trene på.

Søndagen er det sprangtrening. Heidi instruere grupper som vi setter sammen etter nivå. Både Heidi og Iselill var trenere på vårspretten i 2017 også - og vi tror mange hadde stort utbytte av de innspillene og rådene de fikk der.


I tillegg så blir det aktiviteter for de yngste! Søndag arrangerer vi rekrutt-konkurranse - der fokus først og fremst er på sits og stil. Her blir det mulig å ha med medhjelper på banen, og det er klasser fra bommer på bakken til 40 cm. 


Sist men ikke minst arrangerer vi også i år caprilli-konkurransen. Dette er egentlig en ganske gammel konkurransetype, der man kombinerer elementer fra sprang og dressur. Tanken var i utgangspunktet at det var fornuftig å trene på begge dele. Vår caprilli-konkurranse er utformet som en løype rytteren skal gjennom, der det for eksempel er øvelser som siksak mellom stolper, å stoppe hesten og stå stille på et bestemt sted, og passering av noen bommer. Dette er en uhøytidelig og morsom konkurranse, som også er lærerik.


I tillegg er naturligvis kiosken åpen - så her blir det muligheter for å kose seg på vår flotte tribune med en kopp kaffe og kanskje en vaffel.

Oppfordringen er derfor til alle som er interessert i hest og hestesport; legg turen om Haugstad denne helgen. Her blir det mye flott å se på, mye hygge og muligheter for å kose seg - forhåpentligvis i vårsola!

For detaljer om program, priser o. lign. - se denne invitasjonen

Husk - påmeldingsfrist - 16. april!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.