Et godt gjennomført årsmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Feb 2023

Torsdag 16. februar gjennomførte RAKK sitt årsmøte i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. Der fikk de fremmøtte medemmene høre om en klubb med et variert aktivitetstilbud og god økonomi. Det ble også tid til å diskutere ønsker for aktiviteter videre, samt hyggelig samvær.

Valgkomiteen hadde gjort en god job i forkant, og valget ble gjennomført uten problemer. Leder takket av de som gikk ut av styret og ønsket velkommen de nye som kom til. Dessverre måtte vårt planlagt foredrag utgå, da foredragsholder var blitt syk, men både hun og vi håper å kunne komme tilbake til det ved en senere anledning. 

Etter at vi var gjennom de vanlige årsmøtesakene på agendaen var det tid for pizza - som denne gang ble etterfulgt av en nydelig marsipankake - til og med dekorert med klubbens logo. Det var en litt forsinket markering av klubbens 30-års jubileum. 

Det siste punktet på agendaen var kåring av vinnere av Marker Sparebanks poengcup 2022. Dette var det naturligvis knyttet stor spenning til - og leder kunne fortelle at det var ganske tett mellom enkelte plasseringer denne gang. Det var dessuten hele 10 påmeldte ekvipasjer denne gang - og de har samlet en total poengsum på 600 poeng! Det er jo flotte premier, og vi synes det er veldig positivt å ha mulighet til å belønne de som er ute og viser frem RAKK-logoen i stevner rundt omkring.

Vinnerne i år ble

1. plass og gavesjekk på 3000 kroner: Thea Amalie Bjarnholt Yven og My Irish Luck med 124 poeng

2. plass og gavesjekk på 1500 kroner: Annie Marlene Johnsrud Johansen og SR Haslemare Clare med 71 poeng

3. plass og gavesjekk på 1000 kroner: Pernille Sæthren med Flyin Lou-Lau med 70 poeng.


Gratulerer!


Vi vil samtidig oppfordre alle til å melde seg på Marker Sparebank pongcup 2023 - her er det bare å starte å samle poeng! Og husk - både deltagelse og plassering gir poeng!


Når det gjelder årsmøtedokumenter og referat fra møtet vil vi legge ut det her på siden så snart det er klart.Håper å se deg der!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Feb 2023

Vi håper virkelig å se mange av våre medlemmer på årsmøtet - torsdag 17/2. Vi møtes i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum - og starter møtet kl 18.

Det blir naturligvis de vanlieg årsmøtesakene - som gjennomgang av årsberetning, regnskap og budsjett og valg. Men i tillegg blir det utdeling av premier for Marker Sparebanks poengcup i 2022 - og vi får også et faglig foredrag. Vi har nemlig overtalt Malin Edell som driver med behandling av hest ved hjelp av akupressur og lysterapi til å holde et lite foredrag for oss.

I tillegg blir det litt å spise - og kanskje til og med litt kake...

Velkommen!Bli med til Blixland!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 5. Feb 2023

Vi har holdt av helgen 24. - 26. mars til en "klubb-weekend" på Blixland - og håper mange medlemmer har lyst til å bli med på en treningshelg. 

Vi har tidligere opplevd klubbweekendene på Blixland som veldig lærerike og utrolig hyggelige. Her får alle aldre og nivåer undervisning. Vi kan ha med egen hest/ponni eller bruke Blixland sine. Det er to økter ridning pr dag, innholdsrik teoriundervisning og ikke minst god mat og veldig sosialt. Både folk og hester overnatter fra fredag til søndag. 

Vi bruker aktivitetsmidler og kan derfor tilby våre medlemmer dette for 2000,- pr deltager. (Klubben legger inn 1000 kr pr deltager) 

Vi har holdt av denne helgen og må bekrefte at vi skal komme innen 15. februar. 

Vi ønsker derfor å få på plass antall som kan være interessert  innen den tid. 

Bindende påmelding legger vi ut etter 15.02. 


For å melde at du er interessert, kommenter på RAKKs Facebbok (her), eller send mail til lyngstadheidi1@gmail.com.