Blir du med RAKK til Kingsland Oslo Horse Show?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 16. Sep 2022

Kingsland Oslo Horse Show arrangeres i Telenor Arena 14. -16. oktober. RAKK har arrangert felles tur tidligere - og håper det er interesse for å bli med på en slik tur i år også.

Vi tenker at søndag er en fin dag. Det bør være noe for enhver smak på programmet. I tillegg til konkurranser på sedvanelig høyt nivå er det familieshow med shettisgalopp, Mounted Games, ukrainske kosakker, kjøring m.m. Mer info om Oslo Horse Show finner du på deres hjemmeside.

Vi tenker å bestille billetter samlet, fordi vi da kan sikre oss en svært gunstig pris (340kr per person) og vi kan få sitte sammen. Men det betyr at her må man ikke somle om man vil være med! Derfor - har du lyst - send beskjed med en gang! 

Mer info om hva og hvordan finner du HER.En fin dag på Kalnes

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 10. Sep 2022

Nå ble det kanskje ikke helt det været vi og arrangøren hadde håpet på denne stevnedagen. For dagen startet både skyet og med litt regn, men heldigvis kom ikke de store nedbørsmengdene. Og vi stilte på Kretsmesterskap i dressur på Kalnes med begeistring over å kunne stille med lag. 

RAKKs lag i dressur bestod av Magdalena Sendrowicz og Svendsrud Marvin som startet Lett A, Pernille Sæthren og Flyin Lou-Lau som startet Lett B og Miriam Fladstad Heier og Super Esset som startet Lett C

Både Pernille og Magdalena oppnådde over 63%, men Miriam og Super Esset hadde dessverre en feil som gjorde at de ble eliminert. Det skjedde helt på slutten av et veldig godt gjennomført program med jamnt over gode poengsummer, så det var forskrekkelig synd, men sånn er det bare av og til. Vi er uansett godt fornøyd med vel gjennomført, og satser på å komme tilbake med lag også ved neste anledning.

Magdalena og Marvin.RAKK og Kretsmesterskap

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 8. Sep 2022

Vi stiller lag!!


For første gang på mange år stiller RAKK igjen lag i KM i dressur. Stevnet arrangeres på Kalnes førstkommende helg - og vi oppfordrer på det sterkeste medlemmer til å komme og se på!
Vi synes det er veldig morsomt at RAKK igjen stiller lag i KM - og håper dette er begynnelsen på en periode der vi er synlige også i lagkonkurransene på krets-nivå. Vi hadde et mål om å stille lag i sprang også. Det lyktes vi ikke med i år, men vi vil selvsagt fortsette å prøve. Nå er det imidlertid dressur som gjelder - lørdag førstkommende er stevnet i gang på Kalnes. Vi ønsker naturligvis våre deltagere en masse lykke til!.
Og - selv om vi ikke lyktes med å stille lag - var vi jo på ingen måte usynlige på kretsmesterskap i sprang av den grunn! KM sprang ble arrangert på Tune ridesenter første vi fikk faktisk en kretsmester, noe vi naturligvis er veldig kry av! Så takk og gratulerer til Thea Amalie Bjarnholt Yven som sammen med Watson´s Girl rett og slett gikk av med seieren i LC Ponni. Ekvipasjen gjennomførte to runder helt uten feil - og klarte dessuten å holde farten så høy at det holdt til seier i en tøff konkurranse!


Thea Amalie Bjarnholt Yven og Watson´s Girl.


En annen ekvipasje som gjorde det svært godt i KM sprang er Annie Marlene Johnsrud Johansen og SR Haslemere Clare. De fullførte også uten feil i klasse 90 cm - og sikret seg med det en kjempefin bronseplassering.


Så gratulerer en masse med disse flotte prestasjonene - og lykke til til de som deltar i dressuren til helgen.
Sett av helgen 24. og 25. september!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Sep 2022

Du husker sikkert at vi utsatte stevnet vi egentlig hadde planlagt å arrangere i juni? Vel - vi utsatte til en helg i september - og nå nærmer den seg! Så vi håper du har merket den i kalenderen!

I juni var vi rett og slett ikke i stand til å få på plass kabalen med teknisk personell til alle roller. Nå tror vi at vi greier det, og at stevnet derfor kan gå av stabelen som planlagt i helgen 24. og 25. september. MEN - det er ikke bare teknisk personell vi er avhengige av for å kunne gjennomføre et slikt arrangement. Vi trenger hjelp i kiosk, på parkeringsplassen, på banen - ja kort sagt så trenger vi hjelp med mange ting og mange steder.

Derfor ber vi om at alle som kan hjelpe til litt eller mye - en dag eller begge dagene - eller kanskje bare litt i forkant - gir oss et hint om det. Det kan du gjøre ved å sende en sms til Maylinn (95 088 875) eller noen av oss andre i styret - du finner kontaktinfo her på nettsiden. Du kan selvsagt også sende en mail til post@rakk.no eller du kan sende en melding via Facebook.

Vi håper selvsagt mange ryttere tenker at de vil starte på Haugstad denne helgen, så vi virkelig får stevnefølelsen. Også håper vi riktig mange av klubbens egne ryttere tenker å starte denne dagen - det blir jo tross alt også klubbmesterskap!


Velkommen til stevnehelg på Haugstad!