Det ble en flott dag på Haugstad!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Jun 2022

Lørdagen opprant med strålende sol - etter en regnstung og våt fredag kveld. Og klokken ti var banen bygget, kaffen traktet og vi var klare for banetrening på Haugstad.

Trener var berider Henriette Johnsen. Hun har lang erfaring som både trener og rytter - og vi var veldig fornøyde med å kunne ønske henne velkommen til et Haugstad som viste seg fra sin beste side. 

Og det ble en vellykket dag. Vi hadde hinderhøyder fra 10 cm til 80 cm - og tror alle som red fikk en god treningsøkt på banen. Henriette ga tilbakemeldinger til hver og en, og vi tror mange hadde utbytte av dem.

Tusen takk til Brødrene Ringstad som sponset pølsene forresten - de var kjempegode! Dagen forløp forøvrig uten andre uhell enn noen litt brente pølser. 

Vi hadde også en rytter som red showklasse - noe som såklart resulterte i sløyfe!


Flere bilder ligger i bildealbum som du kan se HER.
Det blir banetrening på Haugstad lørdag 18. juni!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 12. Jun 2022

Da vi dessverre måtte flytte stevnet vårt grunnet mangel på teknisk personell fikk vi lyst til å forsøke å få til et annet arrangement.Henriette Johnsen og Linus.

Så - da vi klarte å få kontakt med berider Henriette Johnsen  - og hun hadde anledning til å komme til Haugstad - var vi ikke sene om å takke ja! Henriette har en 6-årig beriderutdannelse fra Tyskland og har arbeidet som rytter i Tyskland de siste åtte årene. Henriette har utdannet, startet hester på stevne og undervist ryttere opp til Intermediaire nivå i dressur og 1.30 sprang. 

Og hun kommer til Haugstad lørdag 18. juni for å ha banetrening!

Vi håper du også kommer!

Banetrening er en fin trening på en stevnesituasjon, men i tryggere omgivelser. Banen justeres til ønsket høyde, og man rir gjennom banen med innspill og veiledning fra Henriette. 

Pris for banetreningen avhenger av antallet deltakere, men det vil ende på 100-200 kr per ekvipasje (for medlemmer). Banetreningen er også åpen for ikke-medlemmer (100-200kr per ekvipasje + 50 kr i baneleie).

Meld deg på til Stine Teigen på sms 940 34 811 innen onsdag 15. juni. 

Husk å gi beskjed om hvilken høyde du ønsker å ri. Vi setter opp "klasser" og kommer tilbake med tidspunkt for hver "klasse".

Etter banetreningen kjører vi showklasse 10 cm og 30 cm. Ønsker du å delta her, så gi beskjed til Stine når du melder deg på. Her kan det fort hende det kan bli både sløyfe og diplom også! 

Vi satser dessuten på at været står oss bi slik at vi kan fyre opp grillen. 

Velkommen!
Det blir høst-stevne i stedet for vår-stevne i år!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Jun 2022

Vi hadde jo egentlig på planen at stevnet vårt skulle gå av stabelen i juni. Planleggingen og fordelingen av oppgaver internt var i god gang - og vi hadde avklart både dugnader og skaffet premie-sponsing. Men det viste seg altså komplett umulig å skaffe det vi trengte av teknisk personell.

Det var blant annet hverken steward eller overdommer å finne - til tross for søk både i Østfold og Akershus krets. Så da så vi rett og slett ingen annen mulighet enn å flytte stevnet til høsten. Dette er nå avklart med kretsen, og vi har fått ny stevnehelg i september. 

Så da ber vi dere planlegge for stevnehelg 24. og 25. september - og håpes vi møtes på Haugstad den helga i stedet!