I år blir det julegrøt igjen!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 20. Nov 2022

Julegrøtmøte var et populært punkt på RAKKs møtekalender. Kanskje ikke bare på grunn av grøten - eller en gang på grunn av mandelen. Stemningen pleide nemlig å bli spesielt høy når pakkeleken startet. Så - på grunn av pandemien har det dessverre måttet bli noen år uten.

Men i år blir det julegrøtmøte igjen! Vi gleder oss allerede - og håper riktig mange medlemmer - i alle aldre - finner veien til 

Thorvalds stuer (kjelleren i Liensgården) 

onsdag 7. desember. 

Vi starter klokken 18:30

 - det er ingen behov for å pynte seg - om ikke du har en nisselue liggende eventuelt... Men det er heller ikke noe krav - det er egentlig bare å ta turen!

I tillegg til servering av grøt og pepperkaker skal vi også gjøre litt stas på årets klubbmester, og vi skal tenke og prate litt om året som har gått og planer for neste år. 

Fra et tidligere møte.

Ja også var det pakkelek da. For de som ikke er kjent med opplegget er det sånn at alle må ha med en pakke som legges i samlingen. Det kan være aboslutt hva som helst - vi har tidligere år sett både oppvaskhandsker og gryteskrubber, sjokolader og hestekalender. Men det skal ikke koste mer enn 30 kroner, og det skal være pakket inn og umerket. Pakkene sendes på vandring rundt bordet sammen med et sett med terninger - og stanser når terningene viser to like. Men så kan man bytte pakker... 

Kort sagt er det helt uforutsigbart både hvem som får pakker - og hva det er dem. Det eneste som er sikkert er at det pleier å være veldig gøy.

Så hold av litt tid denne kvelden - om ikke annet kan det vel være godt å komme til ferdig servering og få mulighet til å bare senke skuldrene litt en førjulskveld. 
Det blir kanskje ikke heeelt som planlagt...

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 14. Nov 2022

men det blir da noe!

Vi har dessverre hatt en litt utfordrende jobb med å få nok påmeldte til at SITS-kurset kan gå av stabelen akkurat som det opprinnelig var tenkt. Vår inviterte  foredragsholder måtte ha et minimumsantall for å ta turen - og vi nådde dessverre ikke det. 

Men hverken vi eller kursholder hadde lyst til å avlyse. Så derfor har vi funnet frem til en litt alternativ løsning!

Flere medlemmer har jo ved ulike anledninger foreslått / ønsker medlemsmøter med interessant og gjerne lærerikt innhold. Så da fant vi ut at her er det en gylden mulighet. Og Caroline Kjølerbakken som skulle ha kurset har sagt seg villig til å gjennomføre foredraget som planlagt på fredag.

Dette har jo også klubben fått støtte til - så da inviterer vi alle våre medlemmer til 

gratis SITS-foredrag fredag førstkommende kl 18:30. 

Hvor vi samles må vi få komme tilbake til - vi venter på avklaring - men det blir sentralt i Rakkestad. NBNB: Dette er altså en invitasjon til de som ikke hadde meldt seg på kurset. Her er alle velkomne!