Arkiv


 • RAKK har fått hovedsponsor​​

  RAKK har fått hovedsponsor​​

  Vi er veldig glade over å kunne fortelle at Marker Sparebank har sagt ja til å være RAKKs nye hovedsponsor, og nå i høst undertegnet styret en avtale med dem. Dette ble en avtale vi er veldig godt fornøyde med og til gjengjeld vil klubben naturligvis markedsføre Marker Sparebank.

  Les mer
 • Mye hygge og mye julestemning

  Mye hygge og mye julestemning

  På Finnestad var det pyntet til jul både utenfor og inne i stenfjøset da RAKK møttes til juleavslutning. Lyktene brant, det knitret i ovnen og det var i det hele svært så stemningsfullt denne desemberkvelden. Og det ble en kveld med mye hygge, nydelig grøt og sist men ikke minst; pakkelek!

  Les mer
 • Jul i fjøset!

  Jul i fjøset!

  RAKK ønsker alle medlemmer velkommen til tradisjonsrik og hyggelige førjulssamling i stenfjøset på Finnestad, torsdag 14. desember. Her blir det god førjulsstemning og mye hygge. Velkommen!

  Les mer
 • DESSVERRE AVLYST

  DESSVERRE AVLYST

  Noen blir syke og noen må melde avbud - og når det ikke er så mange som kan i utgangspunktet- ja da ser vi ingen annen løsning enn å avlyse det planlagte Halloween-arrangementet på Haugstad i morgen! Vi synes selvsagt det er leit, men lover å komme sterkere tilbake en annen gang!

  Les mer
 • Halloween på Haugstad!

  Halloween på Haugstad!

  Søndag 29. oktober inviterer RAKK unge og gamle medlemmer og deres venner til Halloween-markering på Haugstad. Så finn frem heksehabitten - eller prinsessekjolen - og meld deg på med en gang!

  Les mer
 • Sommeren over og høstens aktiviteter planlagt

  Sommeren over og høstens aktiviteter planlagt

  Det første på planen er Halloween-markering. Noen husker kanskje et tidligere arrangement på Haugstad. Det var litt skummelt, ganske morsomt og veldig hyggelig. Så sett av den 29. oktober for da møtes hekser og annet skrømt - ikke på Bloksberg men på Haugstad!

  Les mer
 • Mange nye innehavere av rideknappen i Rakkestad

  Mange nye innehavere av rideknappen i Rakkestad

  Gjennom våren og forsommeren har Rakkestad Kjøre og Rideklubb arrangert flere samlinger for de aller aller yngste hesteinteresserte. Målet har vært å starte på Norges Rytterforbund opplæring i håndtering og stell av hest - og onsdag var den avsluttende prøven.

  Les mer
 • RAKKs klubbmestere 2017 er kåret!

  RAKKs klubbmestere 2017 er kåret!

  RAKK har lang tradisjon for å kåre klubbmestere. Konkurransen går på tvers av klassene, og det er dels en egen bedømmelse (Feil og stil i sprang) og prosentutregning (dressur). Det er derforikke slik at vinnere av klassene automatisk blir klubbmestere.

  Les mer
 • Det ble en flott helg!

  Det ble en flott helg!

  Javel - så ble ikke været helt som bestilt. Men - det ble likevel et særdeles vellykket stevne! Mange startende ekvipasjer, to cup-er, klubbmesterskap i både sprang og dressur - det var kort sagt mye å tenke på og litt ekstra spennende! Men vi fikk svært mange gode tilbakemeldinger!

  Les mer
 • Velkommen til stevne!

  Velkommen til stevne!

  Nå venter vi og Haugstad bare på de første startende i morgen tidlig! Banen er bygget - de foreløpige startlistene ligger ute på Horsepro og vi gleder oss over at mange startende ekvipasjer finner veien til Rakkestad i løpet av helgen.

  Les mer
 • ​Det nærmer seg stevnehelg - og i år blir det ekstra spennende!

  ​Det nærmer seg stevnehelg - og i år blir det ekstra spennende!

  Lørdag 10. juni braker det løs med sprangstevne på Haugstad - og søndagen følger vi opp med dressurstevne. Invitasjonene er tilgjengelig på HorsePro, det er åpnet for påmelding og det er faktisk allerede kommet en god del påmeldinger. Dette skyldes nok årets store nyhet; Vi arrangerer to cuper i Rak

  Les mer
 • Noen bilder fra vårens aktiviteter 2017

  Noen bilder fra vårens aktiviteter 2017

  RAKK har hatt mange ulike aktiviteter på Haugstad denne våren. Her finner du en samling bilder fra noen av dem.

  Les mer
 • En fantastisk Vårsprett!

  En fantastisk Vårsprett!

  Det ble virkelig en fantastisk vårsprett-helg på Haugstad denne gang. Mens vi i fjor hadde regn og regn og atter regn - vil 2017 gå inn i historien som en helg med strålende sol. OK - så kom det noen snøfnugg, det blåste litt på lørdag, og det var vel noen skyer av og til, men i det store og hele va

  Les mer
 • Mye hesteglede på Haugstad i dag!

  Mye hesteglede på Haugstad i dag!

  RAKK arrangerer Vårsprett denne helgen - noe som betyr at det på Haugstad er treninger og uhøytidelige konkurranser - og kort fortalt mye moro med hest! I går var det dressurtreninger og aller første samling for de som ønsker å ta rideknappen utover sommeren. I dag starter dagen med sprangtreninger

  Les mer
 • Har du lyst til å ta rideknappen?

  Har du lyst til å ta rideknappen?

  Rakkestad Kjøre og Rideklubb tenker å arrangere samlinger utover våren / forsommeren med mål om at deltagerne skal kunne ta rideknapp grad 1 eller rideknapp grad 2 på en samling i juni. Tilbudet er tenkt både for de som har egen hest/ponni, og de som ikke har men som er interessert i å lære mer om h

  Les mer
 • Velkommen til vårsprett på Haugstad!

  Velkommen til vårsprett på Haugstad!

  Helgen 22. - 23. april er det tid for den tradisjonsrike vårspretten på Haugstad. Her blir det aktiviteter både lørdag og søndag. Lørdag er det dressurtrening og søndag er det sprangtrening og caprilli-konkurranse. Vi satser på flott vårvær, fyrer opp grillen og håper å se riktig mange på Haugstad i løpet av helgen!

  Les mer
 • Har du husket?

  Har du husket?

  Mye å huske på om dagen?? Husk ihvertfall å gi beskjed 1) om du skal være med RAKK på tur til Lier Horseshow og 2) om du også ønsker en kjempefin jakke, t-skjorte eller polotrøye med RAKK-logo på. Gjør det nå - for dette er snart for sent!

  Les mer
 • Velkommen til kurs på Haugstad søndag 9. april

  Velkommen til kurs på Haugstad søndag 9. april

  RAKK arrangerer kurs - i trening med lange tøyler og tømmekjøring! Å kunne trene hesten sin fra bakken er en stor fordel i mange situasjoner, f.eks. etter skader eller i en opptreningsfase. Det er også alternative treningsformer som kan gi verdifull økt variasjon til treningen. Dette er med andre ord noe alle kan ha nytte - og ikke minst glede - av!

  Les mer
 • NB: Lier Horseshow har endret dato!

  NB: Lier Horseshow har endret dato!

  ​RAKK har som kjent planlagt felles tur til Lier Horseshow - og stor var derfor vår overraskelse da vi oppdaget at de har flyttet stevnet sitt en uke! Lier Horseshow arrangeres nå i perioden 29. juni til 2. juli.

  Les mer
 • Blir du med til Lier horseshow i juni?

  Blir du med til Lier horseshow i juni?

  ​I et tidligere innlegg på siden kan du lese mer om RAKKs planer om å reise sammen til Lier horseshow. Det mange kanskje lurer på er mulighetene for overnatting - det er jo tross alt et stykke å kjøre til Drammen. Og RAKK har altså reservert noen overnattingsmuligheter på Renskaug Vertsgård.

  Les mer
 • Har du også lyst på RAKK-jakke? Eller t-skjorte?

  Har du også lyst på RAKK-jakke? Eller t-skjorte?

  ​Vi tenker å ta en ny bestillingsrunde av klubbjakker og t-skjorter slik at alle har noe passende å ha på i sesongens kommende stevner og treninger. Mulighetene er softshell-jakke, poloskjorte og t-skjorte. På alt vil det være godt synlig RAKK-logo - så her er det en mulighet til å vise klubbtilhørighet! Men bestem deg raskt - frist for å gi beskjed er 10. mars!

  Les mer
 • ​RAKKs poengcup 2017 starter 1. mars!

  ​RAKKs poengcup 2017 starter 1. mars!

  Vi er ikke mer enn akkurat ferdige med premieutdeling fra poengjakten i 2016 før det er på tide å invitere til årets utgave. Takket være vår generøse sponsor i Paul Messa as, har vi like flotte premier å friste med i år. Og starten går altså 1. mars. Men husk at du må melde deg på!

  Les mer
 • ​RAKK reiser til Lier Horseshow - bli med da vel!

  ​RAKK reiser til Lier Horseshow - bli med da vel!

  Den 22. -25. juni arrangerer Drammen og Omegn Rideklubb sitt tradisjonsrike Lier Horseshow. RAKK deltok der i fjor, og kom begeistret tilbake. Dette var både lærerikt, morsomt, sosialt, hyggelig og inspirerende. Så med disse erfaringene bestemte vi oss for at dette så absolutt burde gjentas. Vi oppfordrer derfor alle til å sette av dagene, og bli med RAKK på tur til Lier.

  Les mer
 • Et vel gjennomført årsmøte

  Et vel gjennomført årsmøte

  Det var et relativt godt oppmøte da RAKK avholdt sitt årsmøte i Gjensidiges lokaler onsdag 15. februar. Cirka 20 medlemmer hadde funnet veien til årsmøtet, og de fikk høre om en klubb med mange ulike aktiviteter både gjennomførte i 2016 og planlagt for 2017.

  Les mer
 • Sponsorbesøk på årsmøtet!

  Sponsorbesøk på årsmøtet!

  ​RAKKs årsmøte avholdes onsdag 15. februar i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. På agendaen står de vanlige årsmøtesakene, men i år kommer enda et punkt på agendaen. Vi får nemlig besøk av representanter fra vår sponsor Gjensidige forsikring.

  Les mer
 • Da er poengene summert!

  Da er poengene summert!

  Hver stevnesesong de siste årene har RAKK arrangert sin egen poeng-cup. Noe av bakgrunnen for cup-en er er et ønske om å bidra til mer aktivitet i klubben. Og aktiviteten i så måte har vært jevnt økende. NB: Bildet er fra 2012 - vinnerne 2016 får sine premier på årsmøtet førstkommende onsdag!

  Les mer
 • RAKK inviterer til klatretur!

  RAKK inviterer til klatretur!

  Alle medlemmer inviteres med på klatretur! Søndag 5. februar reiser vi til RedPoint klatresenter i Fredrikstad. Dette er et senter med aktiviteter for alle aldre. Her er det klatremuligheter for de som kan det og for de som aldri har forsøkt før. Det eneste du trenger av utstyr er vanlig treningstøy

  Les mer
 • Årsmøte i Rakkestad Kjøre og Rideklubb blir onsdag 15. februar

  Årsmøte i Rakkestad Kjøre og Rideklubb blir onsdag 15. februar

  Rakkestad Kjøre- og Rideklubb avholder sitt årsmøte onsdag 15. februar i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum, og vi håper riktig mange av klubbens medlemmer finner veien dit. I tillegg til de vanlige årsmøtesakene vil det bli sosialt samvær, enkel servering og markeringer.

  Les mer
 • En kjempehyggelig kveld i steinfjøset!

  En kjempehyggelig kveld i steinfjøset!

  Torsdag 17. desember var en hel del av RAKKs medlemmer samlet til grøtfest, pakkelek og hyggelig samvær i steinfjøset på Finnestad. Og i tillegg til det rent sosiale og hyggelige var det også et alvorlig punkt på agendaen - nemlig utdeling av dekken og diplom til årets klubbmestere.

  Les mer
 • Jul i fjøset

  Jul i fjøset

  RAKK ønsker velkommen til julemøte i Stenfjøset. Her blir det julegrøt og saft, mandelpakke og ikke minst fjorårest store suksess; pakkeleken!

  Les mer
 • En virkelig inspirerende og lærerik helg!

  En virkelig inspirerende og lærerik helg!

  Det vi tror alle som var tilstede på RAKKs treningshelg på Folkenborg var enige om var at dette var både veldig inspirerende og lærerikt! Siril Helljesen hadde altså tatt turen til Folkenborg for å instruere RAKK-ryttere.

  Les mer
 • Siril kommer!!! Kommer du?

  Siril kommer!!! Kommer du?

  Ja - RAKK arrangerer treningshelg med Siril Heljesen! Om det skulle være noen som ikke vet det så er altså Siril Helljesen en norsk dressurrytter på absolutt øverste nivå. Siril og hesten Dorina var blant annet kvalifisert for deltakelse i Sommer-OL 2012 som den eneste norske hestesportsutøveren.​

  Les mer
 • Mange gode plasseringer i dressur ØM/KM

  Mange gode plasseringer i dressur ØM/KM

  RAKK hadde mange ryttere på banen under dressur ØM/KM som ble arrangert på Tune ridesenter i september. Og for noen ble det en lang helg - med lange stevnedager både lørdag og søndag. Nå nådde riktignok ikke RAKKs lag helt til topps, men mange RAKK-ryttere leverte flotte prestasjoner og med fantastisk vær og god stemning ble det en kjempefin helg på Tune.

  Les mer
 • RAKK stiller lag i dressur ØM/KM!

  RAKK stiller lag i dressur ØM/KM!

  Førstkommende helg arrangeres Østfoldmesterskap og Kretsmesterskap i dressur på Tune Ridesenter. Og RAKK stiller med hele tre lag denne gangen.

  Les mer
 • Klubbmestere 2016 er kåret

  Klubbmestere 2016 er kåret

  RAKK har jo tradisjon for å arrangere klubbmesterskap i både sprang og dressur som en del av høststevnet. Så også i år. Lørdag ble det dermed kåret Klubbmester 2016 i sprang, og søndag ble det klart hvem som kan smykke seg med tittelen Klubbmester i dressur 2016.

  Les mer
 • Dressur går bra også i regnvær!

  Dressur går bra også i regnvær!

  ​Søndages dressurstevne fikk dessverre ikke like strålende vær som sprangstevnet på lørdag. Men det lot ikke til å hindre de som fant veien til Haugstad i å få en fin dag. Og det ble mange flotte prestasjoner å se.

  Les mer
 • En fantastisk dag på Haugstad!

  En fantastisk dag på Haugstad!

  Haugstad lå badet i sol på dagen for årets sprangstevne. Så når også banen var god og kiosken var åpen lå alt til rette for en kjempefin dag! Og det ble det!

  Les mer
 • ​Det nærmer seg stevnehelg!

  ​Det nærmer seg stevnehelg!

  Helgen 27. og 28. august er det tid for RAKKs høststevne på Haugstad. Vi starter med sprang på lørdag og fortsetter med dressur på søndag. I tillegg til de vanlige klassene er det også klubbmesterskap i både sprang og dressur for RAKK-rytterne!

  Les mer
 • Tre RAKK - ryttere på Lier Horseshow

  Tre RAKK - ryttere på Lier Horseshow

  Å kjenne på stemningen og erfare et større stevne, var målet for turen til tre RAKK - ryttere som satte kurs for Lier Horseshow i juni.

  Les mer
 • Kan RAKK stille lag i KM/ØM i år også?

  Kan RAKK stille lag i KM/ØM i år også?

  I år arrangeres det følgende lagmesterskap i sprang og dressur:11. september arrangeres det KM LAG SPRANG på Mossemarka 17. september arrangeres det KM/ØM LAG DRESSUR på Tune Ridesenter. KM Lag sprang arrangeres i klasse 1.10 med minimum 3 maksimum 4 ryttere på hvert lag.

  Les mer
 • Har du satt av helgen?

  Har du satt av helgen?

  Helgen 27. og 28. august arrangerer RAKK sitt stevne for året på Haugstad. Som vanlig deler vi dagene, så sprangstevnet er på lørdag mens det er dressur på søndag. Invitasjonene ligger ute på Horsepro - du kan se invitasjonen til lørdagen HER og søndagen HER.

  Les mer
 • RAKK reiser til Lier horseshow - bli med!

  RAKK reiser til Lier horseshow - bli med!

  Men NB: Ønsker du å bli med på dette - meld deg på nå for her blir det fort fullt! Vi ønsker å samle så mange som mulig av våre medlemmer om et felles stevne. Dette har vi jo gjort tidligere - og det var både hyggelig og morsomt! Les mer...

  Les mer
 • En delvis våt men vellykket vårsprett!

  En delvis våt men vellykket vårsprett!

  Lørdag 30. april var det tid for vårsprett på Haugstad, og som alltid håpet vi på strålende sol, varme og skyfri himmel. Slik ble det ikke. I stedet kom lørdagen med regn og mere regn. Men selv om det

  Les mer
 • Velkommen til Vårsprett

  Velkommen til Vårsprett

  Sett av helgen 30. april - 1. mai - for da arrangerer vi Vårsprett på Haugstad! Vi håper på flott vårvær naturligvis - men er sikre på at dette blir to fine dager uansett!Lørdag blir det sprangtrening med Heidi Lyngstad. Heidi er både aktiv rytter og utdannet instruktør, og kan hjelpe med gode råd o

  Les mer
 • HUSK PÅMELDING VÅRSPRETT!

  HUSK PÅMELDING VÅRSPRETT!

  RAKK arrangerer også i år vårsprett på Haugstad helgen 30. april - 1. mai. Som du kan lese mer om øverst på siden er det mye spennende på programmet - og det bør være muligheter for å lære noe nytt fo

  Les mer
 • RAKKs poengcup 2016 er i gang!

  RAKKs poengcup 2016 er i gang!

  RAKKs poengcup starter tradisjonelt 1. mars, og flere RAKK-ryttere har allerede vært på sesongens første stevne. Her er det imidlertid viktig å huske at ekvipasjen må være påmeldt cup-en og at avgiften (kr 100) må være innbetalt før første tellende stevne. Påmeldingen foregår ganske enkelt ved at ma

  Les mer
 • Vårsprett helgen 30. april - 1. mai

  Vårsprett helgen 30. april - 1. mai

  Helgen 30. april - 1. mai arrangerer RAKK sin etterhvert så tradisjonsrike "Vårsprett" på Haugstad. Her blir det muligheter til å lære noe nytt for både store og små - og det blir morsomme aktiviteter

  Les mer
 • ​Et vel gjennomført og hyggelig årsmøte

  ​Et vel gjennomført og hyggelig årsmøte

  Onsdag 17. februar arrangerte RAKK sitt åresmøte i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. De vel 20 fremmøtte medlemmene fikk ta del i en omfattende saksliste. Den hadde naturligvis alle de faste årsmøtesakene, som gjennomgang av årsberetning, regnskap og budsjett for neste år. I tillegg var det i

  Les mer
 • Vinnerne av RAKKs poengcup 2015 er kåret!

  Vinnerne av RAKKs poengcup 2015 er kåret!

  RAKKs poeng-cup er som de fleste vel vet nå en konkurranse som går gjennom hele året. Formålet er å oppmuntre flest mulig av medlemmene til å delta på stevner, for på den måten å vise at vi er til, bidra til aktivitet blant de eksisterende medlemmene og kanskje til og med bidra til rekruttering av n

  Les mer
 • Velkommen til årsmøte!

  Velkommen til årsmøte!

  RAKK ønsker velkommen til årsmøte i Gjensidiges lokaler onsdag 17. februar kl: 19:00. Saker på agendaen er blant annet valg, gjennomgang av regnskap og årsmelding. Det vil også bli hyggelig samvær og

  Les mer
 • En skummelt hyggelig ettermiddag på Haugstad

  En skummelt hyggelig ettermiddag på Haugstad

  Det vanligvis så rolige og trygge Haugstad ble forrige søndag forandret til det reneste Bloksberg. Midt på ridebanen brant det bål og rundt bålet krydde det av hekser og spøkelser, skjeletter og den e

  Les mer
Powered by: Bloc