Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Marker sparebanks poengcup 2021

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 14. Jun 2021

Nå ble det ikke noe stevne på Haugstad i juni, men det hindrer oss naturligvis ikke fra å arrangere vår etterhvert ganske tradisjonsrike poengcup! Vi ønsker jo at mange av klubbens medlemmer reiser på stevner, og representerer RAKK. Derfor arrangerer vi denne cup-en.Og nå er jo stevnesesongen i gang - og vi vet at medlemmer er ute og starter. Så hva er vel mer på sin plass da enn å minne medlemmene om poengcupen. Som tidligere vinnere helt sikkert kan bekrefte er det fine premier - og en flott påskjønnelse for de som reiser og starter på stevner. Og det er altså ikke bare slik at man må vinne alt man starter i for å kunne hevde seg i denne cup-en. Her gis det nemlig poeng også for deltagelse.


Så - om du tenker å starte noen stevner - eller mange stevner - bli med i poengcupen. Hestesport er jo dessuten uforutsigbart - så her er ingen plasseringer sikre før sesongen er slutt!


Om du lurer på hvordan du melder deg på? Vel det er ikke vanskelig! 

1. Betaling av deltageravgiften (150 kroner per ekvipasje) sendes på vipps - til RAKKs konto merket «stevne og startavgifter» (vippsnummer: 108526). 

2. så sender du en e-post til post@rakk.no med overskrift poengcup. I mailen skriver du navn på hest/ponni og rytter.

3. …samle poeng!


Men NB: om du ønsker at hele stevnesesongen (fra 1. april) skal telle med - må du reagere raskt - det vil si betale deltagelse og melde deg på i løpet av juni. (Regelen er vanligvis at ekvipasjen skal være påmeldt før første tellende stevne.)


Du kan lese invitasjonen med informasjon HER.

Men NB: Det kan også være lurt å ta en titt på statuttene - de finner du på nettsiden under menyen Statutter.0 Kommentar

Margrethe Janbu kommer til Haugstad!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 4. Jun 2021

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at Margrethe Janbu kommer til Haugstad som dressurtrener søndag 13. juni. Her blir det muligheter for å få gode innspill fra en trener som har lang og rik erfaring -  som selv konkurrerer på Grand Prix nivå og utdanner hestene sine fra unghest og oppover i klassene.

Margrethe Janbu er trener utdannet Trener II gjennom Norges Rytterforbund. Margrethes mål er at rytteren gjennom ridning oppnår mestring og glede. Hun understreker at det er viktig for henne at rytteren har en god kommunikasjon med treneren sin, og at undervisningen foregår med god pedagogikk. Og hun er naturligvis også opptatt av kommunikasjonen mellom hest og rytter, og påpeker at feil fokus og spenninger hos rytteren ofte kan gi dårlig kommunikasjon mellom hest og rytter. Du kan lese mer om Margrethe HER.

Margrethe har elever på alle nivåer. Flere av elevene hennes har også en annen gren som hovedgren, som sprang, kjøring, islandshest og mounted games, men rir dressur fordi de mener at løsgjørende arbeid og god grunnridning gjør at de presterer bedre i sine grener. Her bør det med andre ord være mulig for ALLE å få en trening med gode innspill.

Vi håper mange tenker at de kan ha glede og nytte av en trening med Margrethe - når hun nå tar turen til Haugstad. Margrethe underviser i halvtimes økter, og vi har medlemspris for RAKK-medlemmer på 280 kr for en halvtime, pris for ikke-medlemmer er 380 kroner. Om man ønsker å ri program får man tilbakemelding på det - om man bare ønsker å trene på å ri innenfor railen, men ikke vil ha time, er det også mulig.


Så - ønsker du å bli med på trening - meld deg på til Heidi på messenger - eller send en mail til post@rakk.no.

Påmeldingsfrist er fredag 11. juni. 


For de som lurer på om det ikke blir noe sprangtrening denne helgen - så er det muligheter både for sparngtrening og stevne på lørdag. Men Kristin kunne ikke komme til oss denne dagen - hun skulle nemlig ha trening hos seg - så da er det mulig å reise dit for de som ønsker. I tillegg er det stevne i Fredrikstad denne lørdagen - så om man er klar for stevne er det også en mulighet. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline