Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

I morgen blir det mye hest på Haugstad

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 29. Mai 2021


Det var ikke så stor interesse for dressurtrening denne gang - så derfor valgte vi å konsentrere aktiviteten til søndagen. Men da blir det til gjengjeld mye hest og mye aktivitet på Haugstad! Vi starter dagen klokken 11 - med banetrening for Kristin Tørmoen. Og fortsetter med de laveste klassene samt agility.




Vi har is til salgs og satser på varm grill - har du lyst til å bare komme og se på er du så klart velkommen! Men husk å holde avstand - vi tenker smittevern - hele tiden - og vil også registrere alle som kommer med tanke på eventuell smittesporing!


Du kan se programmet for dagen HER. Priser for deltagelse i de ulike klassene finner du i dette dokumentet HER.



Velkommen!



PS: Husk fartsdumper på Haugstadveien...


0 Kommentar

Velkommen til Vårsprett!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Mai 2021

Helgen 29. og 30. mai arrangerer vi Vårsprett på Haugstad. Her blir det muligheter for å delta på banetrening i både dressur (lørdag) og sprang (søndag). I tillegg legger vi inn litt Agility og 10 cm banetrening/leieklasse for de minste!

Har du ikke egen ponni? Vi forsøker å få til et tilbud også til medlemmer uten hest så langt det går, men kan dessverre ikke garantere hva vi klarer å få til. Gi oss beskjed, så raskt som mulig, så ser vi hva vi kan tilby. 

NB: Det er påmeldingsfrist 27. mai til de forskjellige aktivitetene – påmelding sender du på e-post; post@rakk.no eller på messenger/ sms 92803091 til Heidi F Lyngstad.

Du kan lese hele invitasjonen HER. I invitasjonen finner du også informasjon om priser, trenere m.m.

Velkommen til en morsom og hyggelig og lærerik helg for RAKKs medlemmer på Haugstad. Kiosken er for tiden under oppussing, men vi fyrer opp en grill - og oppfordrer alle til å ta med grillmat og drikke. Så om du bare har lyst til å kommen en tur og se på er det også mulig å kose seg på vår flotte tribune, eller i området rundt - med god avstand slik smittevernreglene krever.


Velkommen til Haugstad!



0 Kommentar

Hold av dagene!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Mai 2021

Det er vanskelig å planlegge om dagen. Den ene uken ser smitten ut til å gå ned og vi tenker at nå kan vi gjennomføre aktiviteter som vi pleier. Den neste uken er situasjonen helt annerledes. Dette får dessverre også betydning for våre planer.


I den sammenheng fattet styret en veldig vanskelig avgjørelse på forrige styremøte; Vi bestemte oss for å avlyse stevnet. Vi hadde jo fått stevnehelg 12. og 13. juni - noe vi i utgangspunktet var svært glade for. Men ettersom uker og måneder har gått - fortsatt med usikkerhet om hva som ville være mulig å gjennomføre - bestemte vi oss for at vi tør ikke annet enn å avlyse. Det er jo plutselig veldig kort tid igjen til 12. juni, og det ville være mye som skulle på plass. Det er mange regler å forholde seg til - og ikke alt vil være like enkelt å få til på Haugstad. Og det siste vi ønsker er å bli årsak til et smitteutbrudd.


Men når det er sagt - noe skal vi da få til likevel! Vi bestemte oss nemlig for å satse på å skape noe hyggelig, nyttig og forhåpentligvis lærerikt for våre medlemmer! Da tenker vi at vi blir et såpass begrenset antall at vi fint skal klare å forholde oss til alle regler - samtidig som vi kan tilpasse aktiviteten bedre til det medlemmene ønsker.


Derfor ber vi deg holde av to helger til RAKK-aktiviteter. Programmet er riktignok ikke helt på plass enda - men det blir treningsmuligheter, og det skal bli muligheter for å øve seg på «stevnefølelsen» (og håndtering  av stevnenervene) og det blir noen morsomme aktiviteter. Og vi satser på aktiviteter for alle nivåer - for de unge og for de litt eldre.


Derfor håper vi du kan sette av helgen 29. og 30. mai - for da blir det "vårsprett" på Haugstad. Og så helgen 12. og 13. juni - da blir det - riktignok ikke stevne - men annen aktivitet på Haugstad.


Mer informasjon kommer!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline