Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Hjelp oss med bilder!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Jan 2021

Og så ble det vinter! Og hva er vel bedre enn å fotografere hester i snø? Og det er akkurat det vi håper RAKKs medlemmer kan tenke seg å gjøre! Vi håper nemlig at klubbens medlemmer vil hjelpe oss med å fylle RAKKs sosiale medier med fine bilder. Vi ønsker oss selvsagt bilder med hest - og vinter - men utover det stiller vi egentlig ikke noen krav.

Men det er viktig å være klar over at de som sender inn bilder må akseptere at det kan bli lagt ut på Facebook og Instagram. Som en liten gulrot lover vi å trekke ut noen av de innsendte bidragene og premiere fotografen med ett av våre flott RAKK-krus!


Så her er det bare å finne fram kamera og hest - bedre motiv finnes vel ikke? Bilder sendes til post@rakk.no - og kanskje dukker bildet ditt opp på RAKKs instagram- eller Facebook-konto?0 Kommentar

Innkalling til årsmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 14. Jan 2021

Selv i en verden der mye er snudd på hodet er det en del som ligger fast. En slik hendelse er at nyåret er tiden for årsmøter. Våre vedtekter krever at dette er gjennomført innen utgangen av mars, men vi velger å legge det litt tidligere. I år har vi funnet en dato midt i februar, og håper mange kan sette av litt tid denne kvelden. 


Vi ønsker derved alle våre medlemmer  hjertelig velkommen til RAKKs årsmøte:  


Dato: Torsdag 11. februar 2021 kl. 18.30

Sted: Digitalt (mer info kommer)


Med gjeldende restriksjoner knyttet til Covid-19 ser vi oss nødt til å arrangere årsmøtet digitalt. Vi vil finne en løsning som vi tror mange kjenner allerede, men nærmere årsmøtet vil vi også lenke til informasjon og forklaring av hvordan dette gjøres. I tillegg til de vanlige årsmøtesakene håper vi denne gang å få til et webinar om et interessant tema vi kan dele.


Vi håper mange setter av litt tid denne kvelden. Vi vil også gjerne ha synspunkter og innspill i forhold til hva klubbens medlemmer ønsker at vi skal fokusere på når det gjelder aktiviteter. VI setter jo av noen midler til aktiviteter hvert år - men hva bør vi prioritere å bruke dem på?  Vi har noen tanker og forslag, men håper og tror det er medlemmer også som vil komme med synspunkter og innspill. 


Og sist men ikke minst vil vi kåre vinner av cup-en vår 2020.


Du finner hele innkallingen til årsmøtet HER.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline