Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Vi har en vinner! ...og en ny konkurranse...

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 27. Mai 2020


Ja for du er vel med på RAKKs kunnskapsquiz? Den første ble lagt ut i april - og nå har vi altså trukket en vinner blant de innsendte bidragene. OG da er det også tid for en ny quiz!

Vinneren av den første RAKK-quizen ble Kirsten Haaby - vi gratulerer! Du har vunnet et flott RAKK-krus Kirsten - og det skal vi naturligvis sørge for å få levert til deg. 

Kirsten Haaby ble første RAKK-quiz-vinner. Her på tur med Pamela under høstslipp på Østereng.


Men det er vel helt sikkert flere medlemmer som ønsker seg et flott RAKK-krus? Eller kanskje Kirsten ønsker seg ett til? Det er nå mulig - for vår quiz-master Kristin har nemlig laget en ny konkurranse! Vi håper mange lar seg friste til å bli med også i denne. Du finner den HER

Og der finner du også oppskriften på hvordan du leverer svaret ditt. Men NB: Du må ha svaret ditt klart innen 10. juni.

Lurer du kanskje på hva som egentlig var de rette svarene på de forrige spørsmålene? Da kan du ta en titt på løsningen som du finner HER.


Lykke til - og følg med følg med for RAKK har flere spennende konkurranser på gang med muligheter for å vinne flotte premier.0 Kommentar

RA sponser RAKK!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 21. Mai 2020

Du er kanskje ikke klar over det - men RAKK sitter kun igjen med en ganske liten andel av medlemskontingenten du betaler til klubben. Mesteparten går til å dekke abonnementet på bladet Hestesport som alle medlemmer får - samt avgift til Norges Rytterforbund. Derfor er vi veldig glade for all sponsing vi kan få!

Sponsorene våre gjør det mulig for oss å tilby langt mer aktiviteter, premier og sponsing av treninger og den slags enn det vi ellers kunne gjort. Derfor ble vi veldig glade da Rakkestad Avis tilbød seg å sponse klubben vår! Hele 15 000 kroner får vi! Og alt de ønsker i gjengjeld er at vi har logoen deres her på nettsiden og på Haugstad. Det gjør vi selvsagt med glede! Men først tillater vi oss og vise den med litt fyrverkeri!


På spørsmål om bakgrunnen for sponsingen får vi følgende beskjed fra redaktør i RA, Elin Marie Rud;

«Rakkestad Avis lever av og for lokalsamfunnet, og når det er mulighet for det, er vi glade for å gi noe tilbake som kan være et bidrag til det verdifulle fritidstilbudet som finnes. I 2019 hadde vi denne muligheten, og Rakkestad kjøre- og rideklubb er en av mottakerne. Den lokale kjøre- og rideklubben er liten, men det er viktig at kommunen har et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. Uten rideskole i bygda er det ingen selvfølge at det er liv laga for en kjøre- og rideklubb. Likevel har dedikerte og driftige medlemmer siden 1992 skapt et tilbud for hestesporten i Rakkestad. I det siste har styret og andre medlemmer lagt ned et imponerende arbeid for å rekruttere til hestemiljøet. Rideklubben er til stor glede for barna som får utviklet verdifulle egenskaper i omgang med store dyr. Klubbens unike rekrutteringsarbeid har også blitt lagt merke til utenfor kommunens grenser. Rakkestad Avis ønsker at sponsingen vil gi videre motivasjon til ledere og medlemmer i en allerede godt drevet klubb.»


Hva kan man si - annet en TUSEN TAKK til Rakkestad Avis! 


Vi lover at pengene skal brukes på en måte som blir til glede for klubbens medlemmer!


0 Kommentar

På tide med en time igjen?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 1. Mai 2020

Mange har sikkert ventet spent på at det skal bli mulig å komme i gang med timer og treninger av forskjellige slag. Og nå begynner blant annet Norges idrettsforbund å åpne for arrangementer igjen. Dog med smittevern fortsatt langt fremme i bevisstheten - og foreløpig ikke med mange deltagere. 

Idrettsforbundet jobber med å utarbeide retningslinjer, og NRYF følger like etter. Det er allerede åpnet for treninger, og nå ser det ut til at mindre stevner også kan bli mulig fra og med 7. mai. Det blir imidlertid ikke stevner med flere enn 50 deltagere og ikke stevner med oppstalling. Du kan følge oppdateringer fra NRYF her.

Vi har planer for flere typer aktiviteter fremover - men aller først inviterer vi til ridetimer med Iselill for de som ønsker det. Iselill kommer til Rakkestad lørdag 9. mai, og der er det fortsatt noen få timer ledig! En time alene koster 450 kroner, men man kan ri to sammen på en time - da er prisen 250 kroner.


Iselill instruerer Yvonne og Flying Hit.

Har du lyst til å ha time med Iselill på lørdag - ta kontakt med Camilla (camilla.thornquist@hotmail.com) senest onsdag! 

Mer informasjon om utviklingen og om våre aktivitetsplaner kommer… I mellomtiden - du har vel svart på quizen vår?


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline