Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Velkommen til spennende foredrag på årsmøtet

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Jan 2020

Da får du nemlig anledningen til å bli kjent med Gesine. Og med Diesel. Gesine har alltid holdt på med dyr. Hun har trent hunder, og hun har vært instruktør på ridekurs i regi av rideklubben på Norges Miljø og Biovitenskapelige Universitet (NMBU) da hun studerte. Og i 2013 skjedde det noe spesielt i Gesines liv. For da kom hesten Diesel inn i livet hennes med et brak.

Gesine og Diesel på trening.

Diesel skulle avlives uken etter at Gesine møtte ham for første gang. Det til tross for at han bare var 5 år og med en stamtavle mange kunne misunne ham. Men slik gikk det ikke. Gesine tok i stedet med seg Diesel, og bestemte seg for at denne hesten skulle få en sjanse til. Og siden da har de samarbeidet. 

Dette er nå snart 7 år siden, og siden da har mye skjedd. Diesel er nå en lykkelig, veltrent hest. Sammen med Gesine har han lært en masse nye ting. Og det har Gesine også. Hun har nemlig utdannet seg i det som på engelsk kalles «positive reinforcement training» og har startet Hippagogia (https://www.hippagogia.com). Som utdannet trener tilbyr hun undervisning og kurs i denne måten å tenke på om trening av hest. Dette kan du lese mer om på nettsiden hennes.

Logoen på Gesines nettside illustrerer at det ikke bare er den fysiske treningen som er viktig.

Gesine er brennende opptatt av hvordan vi kan trene sammen med hesten - som hun sier målet er at du skal bli den treneren hesten din drømmer om. Treningen skal være en positiv opplevelse for dere begge. Gesine trener mye med klikker, og hun er spesielt opptatt av kommunikasjon mellom hest og menneske. Hun er da også den første her i landet som er utdannet som «Connection trainer». Dette kan du se mer om her (https://connectiontraining.com)

Diesel hjelper gjerne til når Gesine ordner banen.

Blir du litt nysgjerrig? Da kan du glede deg til førstkommende torsdag! Da kommer nemlig Gesine til RAKK for å fortelle oss mer om hva hun driver med - hva hun mener er viktig og hvordan vi kan lære mer om det.

Velkommen - velkommen!

Vi møtes til årsmøte i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum kl. 18:00 til årsmøte (innkalling til årsmøtet kan du lese i en annen sak på nettsiden). 

Etter de vanlige årsmøtesakene blir det litt servering - og så blir det foredrag!


0 Kommentar

Sprangtreninger med Kristin Tørmoen!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Jan 2020

Nå har du mulighet til å bli med på sprangtreninger med RAKK! Vi har nemlig vært så heldig å få til en avtale med Kristin Tørmoen om et kurs som går over tre ganger nå i februar - mars. Kurset vil foregå i ridehuset på Hoel som ligger i Mørkvedveien i Askim. Klubben støtter til økonomisk, så dette er virkelig en fantastisk mulighet for å få en pangstart på stevnesesongen, eller rett og slett bare lære masse!Kurset går over tre mandager fra kl 18.00 - og det blir treninger

03. februar

10. februar 

02. mars


Klubben dekker utgifter til ridehus: 100kr/ekvipasje/gang og deler av kostnad til  undervisning. Klubbpris: 250kr per gang. 

Påmelding innen onsdag 22.01.20 på e-post til kfheier@gmail.com – Merk e-posten «Påmelding sprangtrening». 

Treningsavgiften (750 kroner) skal innbetales på klubbens konto innen fredag 24.01.20. Informasjon om kontonummer sendes ved godtatt påmelding.

Gjennomføring forutsetter tilstrekkelig antall påmeldte, samtidig som vi har begrenset antall plasser.  

Dersom noen skulle ønske å kun melde seg på enkelte av dagene, kan dette ønskes, men medlemmer som ønsker alle dager prioriteres først og klubben kan ikke love andre løsninger. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline