Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Lyst til å se på kjøring? Eller dressurtrening?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 23. Mai 2019

Da bør du ta turen innom Haugstad førstkommende lørdag! Da blir det nemlig kjøretrening for RAKKs nyoppstartede kjøregruppe, og det blir også noen som vil benytte dagen til dressurtrening. Her blir det med andre ord muligheter for å se en annen aktivitet med hest, og hilse på noen av oss i klubben! Og kanskje det er flere som kunne tenke seg å begynne med kjøring?


Aktivitetene starter klokken 10 - og er du interessert i se på og komme og hilse på er det er bare å ta turen!


0 Kommentar

Starter du på stevner?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Mai 2019

Har du tenkt å starte på stevner i 2019? Har du kanskje allerede startet? Da håper vi du melder deg på i årets versjon av Marker sparebank stevnecup?? Her er det flotte premier - og det er ikke bare plasseringer som betyr noe, det er med andre ord ikke bare vinnerne som får poeng! 

Informasjonen om cup-en druknet litt i alt det andre som har skjedd nå i vår - men vi har altså tenkt at det skulle være cup i år også. Derfor - fordi vi ikke har fått informert så godt som vi hadde tenkt - vil vi være litt fleksible med påmeldingene. Det betyr i praksis at det slettes ikke er for sent! Registrer deg nå - så teller alle stevner du har deltatt på etter første april.


Informasjon om hvordan du melder deg på og betaling av deltageravgiften, registrering av stevner m.m. finner du HER.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline