Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Velkommen til RAKKs julegrøt 17. desember!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 28. Nov 2019

Hver desember pleier RAKK å invitere medlemmene til julegrøt. Da setter vi oss sammen, senker skuldrene litt i en travel førjulstid og hygger oss. Vi spiser grøt, leter etter mandelen, og mimrer litt fra året som har gått. Det blir utdeling av heder og ære - og mesterskapsdekken til klubbmestere - før vi ønsker hverandre god jul.

I tillegg til grøt og dekken er det en tradisjonell aktivitet som pleier å være kveldens absolutte høydepunkt - både blant de yngre og de litt eldre deltakerne - og det er pakkeleken! Alle har da tatt med seg en liten gave. Det skal IKKE være noe dyrt - så her er det bare å bruke fantasien. Blant tidligere gaver kan vi nevne et par gule oppvaskhansker, en sjokoladeplate, to grytekluter, en svamp, en marsipangris… ja i denne gavesamlingen er «alt lov». Det viktige er at det ikke skal være noe dyrt - og gaven må gjerne pakkes inn til det ugjenkjennelige.

Gavene fordeles utfra flaks med terninger - og her viser det seg raskt hvem som har «vinnerlykke»! 

Også i år samles vi i lokalene som går under navnet Thorvalds stuer, som altså ligger i kjelleren på Navet i Rakkestad sentrum. Dagen er tirsdag 17/12. Vi starter kl 18:30 - og vi holder gjerne på et par timer. 

Men for at vi skal vite omtrent hvor stor grøtkjelen må være i år - og hvor mye saft og kaffe vi trenger - må vi be om at alle som kommer melder seg på. Camilla tar i mot påmeldinger helt frem til den 11. desember, men det er kanskje like greit å gjøre det med en gang? 

Send en SMS til Camilla på 962 25 554 eller send en s-post til camilla.thornquist@hotmail.com


Vi gleder oss og håper å se mange av dere der!


Du kan lese hele invitasjonen HER.


0 Kommentar

Poengcupen 2019

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Nov 2019

Vi håper alle RAKKs medlemmer er kjent med at vi har en stevnepoengcup? Denne cup-en - med det velklingende navnet Marker Sparebank poengcup starter hvert år den 1. april! Du finner informasjon om den på www.rakk.no der den har fått fast plass på høyre side.

I statuttene for cup-en heter det at ekvipasjen må være påmeldt cup-en og at avgiften (kr 200) må være innbetalt før første tellende stevne. I år innser vi imidlertid at vi ikke har vært gode nok til å informere om - og oppfordre alle som starter - til å melde seg på. 

Dette har vi nå akkurat diskutert på styremøte i klubben - og vi ble enige om en spesiell løsning i år. ALLE ekvipasjer som starter for RAKK er derved «automatisk» PÅMELDT cupen 2019! Og vi vil gjøre vårt beste for å søke opp resultater for ALLE klubbens ekvipasjer. 

Så langt er vi kjent med følgende ryttere som har startet for RAKK i år:

1. Margit Fjeldbraaten Lyngstad 

2. Hege Rud Lunde

3. Ronja Krogh Ekeberg

4. Celine Salamonsen

5. Ida Karoline Fangen Sjule

6. Linda Kristin Arum

7. Susanne Bjarnholt Yven

8. Miriam Fladstad Heier

9. Linn Kristin Høidahl

10. Lena Yvonne Tjernes Stubberud


Har du startet for RAKK men ikke står på denne listen - send en melding til Wenche Dramstad - så får vi deg med i registeret. OG HUSK - det er fortsatt noen stevner igjen - så her er det fortsatt mulig å samle noen flere poeng! Det er flotte premier!


0 Kommentar

RAKK arrangerer dressurtrening!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Nov 2019

Lørdag 9. november arrangerer RAKK klubbtrening i dressur på Støten gård i Os. Trener blir Iselill Karlsen fra Askim. Her håper vi mange i klubben kjenner sin besøkelsestid - og prinsippet om førstemann til mølla gjelder!


Iselill Karlsen er det mange i klubben som kjenner, men for de som ikke vet hvem hun er så er hun altså til daglig trener i Askim rideklubb. Hun er også dressurdommer, og har lang erfaring som både trener og dommer. Iselill har mye å bidra med til ekvipasjer på alle nivåer - dette er  absolutt ikke treninger bare for de som allerede er på et høyt nivå!


På Støten gård er det også mulig å ri inne dersom været og underlag tilsier at det er det beste. Klubben dekker både banekostnaden og deler av timekostnaden - så egenandelen blir bare 250 kr per time og ekvipasje.


NB: Påmelding senest torsdag 7. november klokken 18 

til Kristin på mail: kfheier@gmail.com


Om du ikke er helt sikker på hvor Støten gård er kanskje dette kan hjelpe: 


Om du kommer fra Rakkestad sentrum på Eidsbergveien, sving til venstre før Os skole og fortsett på fylkesvei 642 mot Krosbykrysset (der veien svinger mot Sarpsborg gjennom Varteig). Etter å ha passert Rakkestadelva ved Buer og kommet opp bakken på den andre siden av elva - fortsett på fylkesveien til innkjøringen markert med (liten) hvit pil på kartet. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline