Sett av dagene!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 21. Jan 2018

RAKKs styre har hatt sitt første møte - og et viktig punkt på agendaen var å begynne å tenke litt rundt årets aktiviteter. Nå er det ikke så veldig mange punkter som er på plass enda - men vi vil likevel be dere markere noe i kalenderen med en gang.


Det aller første som skjer er årsmøtet. Vi samles på Bye kroa i Rakkestad torsdag 15. februar kl 19:00. Etter de vanlige årsmøtesakene blir det pizza og brus og hyggelig samvær, mens vi tenker høyt sammen om aktiviteter i 2018.

De neste dagene vi gjerne vil at du skal holde av allerede nå er RAKKs tradisjonsrike vårsprett. I år planlegger vi den til lørdag 21. og søndag 22. april. Akkurat hvilke aktiviteter må vi komme tilbake til - men her er det også lov å komme med ønsker.

Årets stevnehelg er også bestemt. Det blir den 15. og 16. juni. Da håper vi naturligvis mange medlemmer både stiller til start - og har anledning til å hjelpe til underveis. Oppfordringen er derfor - marker helgen i kalenderen allerede nå!


Så altså - vi håper mange medlemmer vil engasjere seg i klubben også i 2018 - og kanskje noen har ønsker og forslag til nye eller andre aktiviteter? Vi er åpne for forslag!



Velkommen til årsmøte!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 18. Jan 2018

RAKK avholder sitt årsmøte torsdag 15.02 kl 19:00 på Bye Kroa i Rakkestad. Vi håper og tror mange medlemmer vil finne veien dit, da dette både er en hyggelig anledning til å treffes og en mulighet til å påvirke klubbens aktiviteter fremover. Alle medlemmer er selvsagt hjertelig velkomne!

Vinnere av RAKKs poengcup 2016 ble behørig hedret på forrige årsmøte.


På årsmøtet vil vi naturligvis ha de vanlige årsmøtesakene på agendaen. Det skal gjennomføres et valg og vi vil presentere årsberetning og regnskap for 2017. Vi skal også presentere forslag til budsjett for 2018.

Det er også mulig å sende inn saker til årsmøtet - men disse må eventuelt være styret i hende senest 1. februar. Du kan lese mer om møtet, frister osv. i INNKALLINGEN.



Etter vi har avsluttet selve årsmøtet vil vi servere pizza og diskutere aktivitetsplanen for RAKK fremover. Her håper vi mange medlemmer vil engasjere seg, komme med forslag og idéer. I tillegg blir det utedeling av premier i RAKKs poengcup 2017.