Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Sprangtreninger med Kristin Tørmoen!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Jan 2020

Nå har du mulighet til å bli med på sprangtreninger med RAKK! Vi har nemlig vært så heldig å få til en avtale med Kristin Tørmoen om et kurs som går over tre ganger nå i februar - mars. Kurset vil foregå i ridehuset på Hoel som ligger i Mørkvedveien i Askim. Klubben støtter til økonomisk, så dette er virkelig en fantastisk mulighet for å få en pangstart på stevnesesongen, eller rett og slett bare lære masse!Kurset går over tre mandager fra kl 18.00 - og det blir treninger

03. februar

10. februar 

02. mars


Klubben dekker utgifter til ridehus: 100kr/ekvipasje/gang og deler av kostnad til  undervisning. Klubbpris: 250kr per gang. 

Påmelding innen onsdag 22.01.20 på e-post til kfheier@gmail.com – Merk e-posten «Påmelding sprangtrening». 

Treningsavgiften (750 kroner) skal innbetales på klubbens konto innen fredag 24.01.20. Informasjon om kontonummer sendes ved godtatt påmelding.

Gjennomføring forutsetter tilstrekkelig antall påmeldte, samtidig som vi har begrenset antall plasser.  

Dersom noen skulle ønske å kun melde seg på enkelte av dagene, kan dette ønskes, men medlemmer som ønsker alle dager prioriteres først og klubben kan ikke love andre løsninger. 


0 Kommentar

Velkommen til årsmøte!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 31. Des 2019

Det går mot slutten på ett og år og starten på et nytt - og da går det også mot årsmøte. Rakkestad Kjøre- og Rideklubb arrangerer sitt årsmøte 30. januar klokken 18:00, i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. Årsmøtet er viktig for klubben, og vi håper mange gamle og nye medlemmer setter av et par timer denne kvelden.På årsmøtet blir det de vanlige årsmøtesakene, som valg av nytt styre og gjennomgang av regnskap og budsjett samt årsberetning. Årsmøtet er også en god mulighet for å diskutere hvilke aktiviteter vi skal prioritere i 2020 og videre fremover - her vil vi naturligvis gjerne ha innspill fra alle medlemmer!

Du kan lese hele innkallingen til årsmøtet HER.

Vi følger også opp en annen tradisjon, og deler ut priser til vinnerne av Marker Sparebank poengcupen 2019. I tillegg blir det enkel servering, og om alt går som det skal får vi også et faglig foredrag når selve årsmøtet er gjennomført. Dette vil det komme mer informasjon om etterhvert.


Fra utdeling av gavesjekker til vinnerne av poengcup 2018. Charlotte og Sigrid kunne ikke være tilstede på møtet, men Celine Salamonsen stilte sporty opp som reserve da gavesjekkene fra Marker skulle deles ut.


Vi ønsker med dette alle våre medlemmer et riktig godt nytt år - og håper å se mange av dere både på årsmøtet og på de ulike arrangementene vi planlegger i 2020.


0 Kommentar

Hyggelig julegrøtmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 22. Des 2019

Det var hyggelig å se at mange medlemmer hadde funnet veien til Thorvalds stuer for å spise julegrøt med RAKK, tirsdag 17. desember. Her var langbordene pyntet, gløggkjelen stod klar og det var julestemning både ute og inne.

Og det virket som om alle koste seg med både velkomstgløgg og julegrøt. 

Noe veldig omfattende program var det ikke lagt opp til, men et par poster var det på agendaen. Heidi  ønsket velkommen og takket samtidig for innsats og engasjement for klubben gjennom året. Etter at grøten var spist, og Miriam hadde funnet mandel og fått mandelpremien, var det tid for utdeling av mesterskapsdekken.

 


Og i år som i fjor var det en og samme rytter som ble klubbmester i både sprang og dressur. I 2019 var det Margit Fjeldbraaten Lyngstad som ble dobbel klubbmester. Hun fikk imidlertid ikke to dekken, for når dette skjer har vi valgt å heller kjøpe ett enda litt finere dekken.


Da alle var vel forsynt med grøt og dekken delt ut var det tid for det som nok for flere var kveldens høydepunkt: pakkelek. Engasjementet var stort og terningene føk rundt og rundt på begge bord. For hver gang noen slo to like tall ble en pakke fordelt - helt til alle pakkene var plassert hos noen. Da var det tid for å «stjele» fra hverandre - og derfor er det sånn at selv om man kan ha mange pakker på et tidspunkt i leken - kan man ende med bare én eller kanskje ingen i det hele tatt. Og i år som tidligere år var det enkelte pakker det virkelig var kamp om. Men klokka gikk - og brått var det full stans. Da er det på tide og pakke opp - og mange ble nok overrasket over innholdet i pakkene - som ofte kan være noe helt annet enn det man trodde - og det man for eksempel tror er konfekt kan vise seg å være et puslespill. Men morsomt er det likefullt.


Helt til slutt gjenstod bare å ønske hverandre God Jul og vel hjem. Tusen takk til Camilla og de gode hjelperne som ordnet det hele!


Vi i styret ønsker med dette også alle medlemmer og medhjelpere en 

Riktig God Jul!


0 Kommentar

Velkommen til RAKKs julegrøt 17. desember!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 28. Nov 2019

Hver desember pleier RAKK å invitere medlemmene til julegrøt. Da setter vi oss sammen, senker skuldrene litt i en travel førjulstid og hygger oss. Vi spiser grøt, leter etter mandelen, og mimrer litt fra året som har gått. Det blir utdeling av heder og ære - og mesterskapsdekken til klubbmestere - før vi ønsker hverandre god jul.

I tillegg til grøt og dekken er det en tradisjonell aktivitet som pleier å være kveldens absolutte høydepunkt - både blant de yngre og de litt eldre deltakerne - og det er pakkeleken! Alle har da tatt med seg en liten gave. Det skal IKKE være noe dyrt - så her er det bare å bruke fantasien. Blant tidligere gaver kan vi nevne et par gule oppvaskhansker, en sjokoladeplate, to grytekluter, en svamp, en marsipangris… ja i denne gavesamlingen er «alt lov». Det viktige er at det ikke skal være noe dyrt - og gaven må gjerne pakkes inn til det ugjenkjennelige.

Gavene fordeles utfra flaks med terninger - og her viser det seg raskt hvem som har «vinnerlykke»! 

Også i år samles vi i lokalene som går under navnet Thorvalds stuer, som altså ligger i kjelleren på Navet i Rakkestad sentrum. Dagen er tirsdag 17/12. Vi starter kl 18:30 - og vi holder gjerne på et par timer. 

Men for at vi skal vite omtrent hvor stor grøtkjelen må være i år - og hvor mye saft og kaffe vi trenger - må vi be om at alle som kommer melder seg på. Camilla tar i mot påmeldinger helt frem til den 11. desember, men det er kanskje like greit å gjøre det med en gang? 

Send en SMS til Camilla på 962 25 554 eller send en s-post til camilla.thornquist@hotmail.com


Vi gleder oss og håper å se mange av dere der!


Du kan lese hele invitasjonen HER.


0 Kommentar

Poengcupen 2019

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Nov 2019

Vi håper alle RAKKs medlemmer er kjent med at vi har en stevnepoengcup? Denne cup-en - med det velklingende navnet Marker Sparebank poengcup starter hvert år den 1. april! Du finner informasjon om den på www.rakk.no der den har fått fast plass på høyre side.

I statuttene for cup-en heter det at ekvipasjen må være påmeldt cup-en og at avgiften (kr 200) må være innbetalt før første tellende stevne. I år innser vi imidlertid at vi ikke har vært gode nok til å informere om - og oppfordre alle som starter - til å melde seg på. 

Dette har vi nå akkurat diskutert på styremøte i klubben - og vi ble enige om en spesiell løsning i år. ALLE ekvipasjer som starter for RAKK er derved «automatisk» PÅMELDT cupen 2019! Og vi vil gjøre vårt beste for å søke opp resultater for ALLE klubbens ekvipasjer. 

Så langt er vi kjent med følgende ryttere som har startet for RAKK i år:

1. Margit Fjeldbraaten Lyngstad 

2. Hege Rud Lunde

3. Ronja Krogh Ekeberg

4. Celine Salamonsen

5. Ida Karoline Fangen Sjule

6. Linda Kristin Arum

7. Susanne Bjarnholt Yven

8. Miriam Fladstad Heier

9. Linn Kristin Høidahl

10. Lena Yvonne Tjernes Stubberud


Har du startet for RAKK men ikke står på denne listen - send en melding til Wenche Dramstad - så får vi deg med i registeret. OG HUSK - det er fortsatt noen stevner igjen - så her er det fortsatt mulig å samle noen flere poeng! Det er flotte premier!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline