Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Velkommen til Vårsprett!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 14. Apr 2019

RAKKs etterhvert så tradisjonsrike vårsprett finner sted på Haugstad helgen 27. og 28. april. Her blir det mulig å trene sprang, og rekruttene kan også få prøve seg på en svært hyggelig konkurranse med lave hindre. Det blir agility-konkurranse som er en ny aktivitet av året - og på søndagen blir det mulig å trene dressur for Iselill Karlsen fra Askim.

Vårspretten starter med banetrening i sprang for Heidi på lørdag formiddag. Klokkeslettene for denne treningen settes når påmeldingene er kommet inn så Heidi vet hvor mange det blir. Men klokken ett er det  tid for rekruttene. Her har hver ekvipasje mulighet til å melde seg på én klasse; enten bommer på bakken, 10 centimeter, 30 centimeter eller 40 centimeter. Og her er det også mulig å ha med leier om man ønsker det! Det blir dessuten først en "treningsrunde" så man blir kjent med banen og hindrene, og så en runde som dommeren kommenterer på.

Når rekruttene er ferdige med sine baner bygger vi om til hinderbane! For da er det Agility som gjelder. Og har du hørt om eller sett agility med hund - så vet du hva dette dreier seg om. Her er det om å gjøre å leie hest eller ponni rundt en hinderbane så fort som mulig. Men hinderne må naturligvis forseres på riktig vis - mens klokka går!

Dette blir en hyggelig dag - med mye hyggelig samvær, flinke ryttere og ponnier, deltagerpremier, diplomer og åpen kiosk med kaffe og annet godt!

Søndagen er det dressurtrening med Iselill Karlsen fra Askim. Iselill er en svært flink dressurtrener (og dommer!) - og hun kan gi gode råd og god veiledning til ryttere på alle nivåer. Timene med Iselill koster egentlig 450 kr, men her sponser RAKK klubbens medlemmer med 200 kr per rytter. Prisen blir derfor 250 kr for medlemmer. Vi kan også åpne for ryttere som ikke er medlemmer, men da blir prisen 450 kroner.

Det er naturligvis mulig å komme å se på begge dager!


Velkommen til Haugstad!

 

Du kan lese invitasjon og programmet for helgen HER.Tenker du å starte i 2019? Har du ønsker om treninger eller aktiviteter?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 6. Apr 2019

RAKK ønsker å samle alle aktive ryttere til et møte for å diskutere hva som er ønskelig i forhold til treninger og mål i 2019. Ønsker du kanskje en spesiell type trening? Ønsker du at noen skal forsøke å danne et lag? Ønsker du å trene sammen med noen? Drømmer du om å kunne trene feltritt i Rakkestad? Eller kanskje Agility eller Mounted Games?


Vi vil gjerne høre hva dere tenker og ønsker. Vi søker aktivitetsmidler, blant annet fra kommunen, så her er det bare å komme med innspill! Hva ønsker du vi skal søke om støtte til?


Vi ønsker å møtes 
onsdag 10/4 klokken 18.00
 
for å høre litt hva ønskene er i forhold til treninger og mål i 2019.


Har du ønsker, meninger, synspunkter -  møt opp hos Kristin F. Heier på Fladstad gård og fortell det!


Vi tenker å bestille pizza, så gi tilbakemelding på om du/dere kommer. 
Send en SMS til Heidi (928 03 091)


Ungdomsgruppa inviterer til møte!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 5. Apr 2019

Ungdomsrepresentantene i RAKK synes det er på høy tid med et møte - så nå inviterer de alle  ungdommene i Rakkestad Kjøre og Rideklubb til å treffes på Byekroa. Målet er å få innspill og å snakke om hva ungdommene ønsker av aktiviteter i 2019.


Møtet finner sted på Bye Kroa i Rakkestad sentrum

torsdag 11.april, klokken 19.00


Her blir det hyggelig samvær og pizza - men for å få en idé om hvor mange som kommer så er det veldig fint om dere kan sende en sms til Selma (920 92 405) innen onsdag!

Og Margit og Selma håper noen har noen tanker/ideer om hva ungdomsgruppa kan gjøre i 2019! 


Håper vi ses! 

Hilsen Margit Lyngstad og Selma KlipperÅrsmøte 28. februar 2019

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 17. Mar 2019

Det ble et godt gjennomført årsmøte i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum torsdag 28. februar 2019.

Her kan du se innkallingen til årsmøtet: Innkalling til årsmøte 

Her finner du dokumenter som ble fremlagt på årsmøtet:

1. Årsberetning 2018

2. Regnskapsrapport 2018

3. Budsjett 2019

4. Ungdomsgruppas årsmelding 2018

5. ValgEt vel gjennomført årsmøte!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 3. Mar 2019

Torsdag 28. februar gjennomførte RAKK sitt årsmøte i Gjensidiges lokaler i Rakkestad. Denne gangen startet vi med en samling for rekruttene i forkant av selve årsmøtet. Der ble det informert om planer og aktiviteter, og vi hadde satt sammen en liten bildevisning fra noe av alt vi har hatt av aktiviteter i 2018. Deretter var det pizza, og klokken 18:30 startet selve årsmøtet.

Heidi ønsket velkommen og ledet årsmøtet med stø hånd.

På agendaen for årsmøtet var det de vanlige punktene. Agendaen ble godkjent uten kommentarer, og det var ingen saker som var meldt inn innen fristen. Da ordstyrer og referent var valgt ble årsberetningen lest høyt. Den vitnet om en klubb med mange aktiviteter og også en stor spredning i type aktiviteter. Her var både rideknapper og ryttertester, treninger av mange ulike slag, møter og mesterskap. Årsberetningen ble forøvrig godkjent, men bare ett mindre tillegg.

Etter klubbens årsberetning var det presentasjon av ungdomsgruppas årsberetning, før det var tid for gjennomgang av regnskapet for 2018. Det viste en klubb med en sunn økonomi, og inntekter som langt overskred forbruket. Det var da også bakgrunnen for et budsjett som legger opp til et lite underskudd i 2019. Da alle spørsmål knyttet til økonomien var besvart var det tid for valg. Valgkomiteen hadde gjort en god jobb som vanlig, og Elin Rud kunne fortelle om mange velvillige medlemmer i klubben. 

Elin presenterte valgkomiteens innstilling og møtte ingen motforestillinger.


For 2019 er ansvarsfordelingen i Rakkestad Kjøre- og Rideklubb som følger:

Leder: Heidi Fjeldbraaten Lyngstad

Nestleder: Merete Furuheim

Kasserer: Kristin Fladstad Heier

Styremedlem: Camilla Thornquist

Styremedlem: Cathrine Tjernæs

Styremedlem: Wenche Dramstad


Materialforvalter: Ole Fladstad

Kiosk-komite: Jeanett Saksæther Andersen og Merete Furuheim

Valgkomiteen består av Maylinn Dramstad og Anja Salamonsen.

Ungdomsrepresentanter: Margit Fjeldbraaten Lyngstad og Selma Klipper.

Camilla er ansvarlig for medlemsregister og inn- og utmeldinger, mens Wenche er ansvarlig for nettsiden.


Men årsmøtet var ikke slutt selv om valget var over. Heidi delte ut blomster til de som gikk ut av sine verv, og noen til, men fortsatt gjenstod noe av det aller mest hyggelige, nemlig premiering av 2018 Marker Sparebank Cup vinnere! Og vinner også i 2018 ble Susanne Yven med Caruso! På en flott andre plass fulgte Sigrid Fosser Hansen med Valentina, mens Charlotte Salamonsen og Chamrock kom på tredje plass. Vinnerne fikk sine gavesjekker fra Marker Sparebank og varme gratulasjoner fra alle de tilstedeværende.

Charlotte og Sigrid kunne ikke være tilstede på møtet, men Celine Salamonsen stilte sporty opp som reserve da gavesjekkene fra Marker skulle deles ut.

Avslutningsvis ble det orientert om en del av aktivitetsplanene for 2019, med blant annet stevne, vårsprett og høstslipp, tur til Suteren og muligheter for å være med på kjøresamling på Starum i august. 


Og med det ble årsmøtet avsluttet for denne gang!

Årsmeldingen og de andre dokumentene fra årsmøtet vil bli lagt ut på nettsiden om litt.Levert av IdrettenOnline