Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Velkommen til årsmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Feb 2019

Torsdag 28. februar arrangerer RAKK sitt årsmøte i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. Alle medlemmer er hjertelig velkomne. Vi starter kl 18:00, og agenda for dagen er typisk for årsmøtet. Det er gjennomgang av årsberetning og regnskapet for 2018. Videre vil vi presentere budsjettet for 2019, og diskutere planer for aktiviteter. Her vil vi naturligvis gjerne ha innspill og synspunkter.

Videre på agendaen står naturligvis valg. I tillegg skal ungdomsgruppa presentere sin årsberetning, og vi skal gjøre litt stas på noen som fortjener det. 


Vi håper mange medlemmer har lyst og anledning til å komme på årsmøtet. Om noen skulle ønske å få saker tatt opp på årsmøtet er det viktig å huske at fristen for dette er allerede den 14. februar, det vil si to uker i forkant av møtet.

Årsmøtedokumentene blir lagt frem på møtet, men kan eventuelt fåes ved henvendelse til leder. Du kan lese hele innkallingen HER.

Rekruttgruppa møtes i forkant av årsmøtet.Trenger du grønt kort?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 25. Jan 2019

Grønt Kort er en kort innføring som gir deg basiskunnskaper om hest, sikkerhet og reglement. Norges Rytterforbund ønsker at alle skal ha de nødvendige basiskunnskapene før de konkurrerer, Deltakere på kurs får økt sin kunnskap om hest generelt og bakgrunnen for lover og regler spesielt. Denne opplæringen må du ha om du skal starte på stevner (fra såkalte Utvidede klubbstevner og oppover). Du må også ha gjennomført denne opplæringen for å kunne få rytterlisens. 

Kurset har en varighet på ca 10 timer som inkluderer både teori og praktisk utførelse. Nedre aldersgrense for å delta på Grønt Kort kurs er 6 år. Deltakere før fylte 16 år, må ha med seg foresatte/ foreldre på kurs som er aktivt med. 

Alle som går på kurs må ha Grønt Kort-boken. Den selges i idrettsbutikken, der kan man også kjøpe KR I – Konkurransereglementet. Det står i kursinvitasjonen om du må skaffe den selv eller om kursarrangøren har den. Det er kun godkjente og autoriserte kursholdere som holder Grønt Kort kurs. Du kan lese mer om Grønt kort HER.

Nå arrangerer Østfold Rytterkrets (ØRYK) grønt kort kurs. den første kursdagen er 27. januar i Rådehallen. Du kan lese hele invitasjonen her: Grønt kort ØRYKÅrsmøte 28. februar

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 21. Jan 2019

Februar er tiden for årsmøter i mange lag og foreninger - og så også i RAKK. RAKKs årsmøte avholdes 

torsdag 28. februar kl 18:00 i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. 

Årsmøtet er et viktig møte for alle klubber, og vi håper mange tar seg tid til å møte. Viktige saker på agendaen er naturligvis valg, gjennomgang av årsberetning og økonomi, men det blir også muligheter for å være med å diskutere planer for året som kommer.


Mer informasjon kommer, men sett gjerne et merke i kalenderen allerede!God grøt og hyggelig selskap!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 23. Des 2018

Det var godt oppmøte da RAKK arrangerte sin tradisjonelle julegrøtsamling i Thorvalds stuer i Rakkestad mandag før jul. Og det ble en særdeles hyggelig samling der for en gangs skyld hest nok ikke var det som fikk mest oppmerksomhet gjennom kvelden.

Det var svært hyggelig med godt oppmøte på julegrøtmøtet.

Da alle var samlet rundt bordene ønsket Heidi velkommen, før grøten ble servert. Grøten var god, og det er jo gjerne et ekstra spenningsmoment ved julegrøt - nemlig hvem som finner mandelen. Det var mange som lurte og lette - men den som til slutt kunne ta med seg marsipangrisen hjem var Kari Sandstø Kjøll.


Det VAR mandel i grøten!

Det er også tradisjon at vi gjør litt ære på årets klubbmester på juleavslutningen. I 2018 var det faktisk bare én klubbmester! Det var fordi Sigrid Fosser Hansen på Valentina faktisk ble klubbmester i både sprang og dressur. Sigrid kunne dessverre ikke være tilstede denne kvelden, men en utsendt representant tok i mot klubbmesterskapsdekkenet på hennes vegne.

RAKKs klubbmesterskapsdekken har selvsagt RAKK-logoen godt synlig.

Sist men antagelig den aller mest populære posten på kveldens program var pakkelek. Hanne Fosser instruerte i regler og holdt styr på tiden, mens terningene føk rundt bordet. Og det var mange pakker som skulle fordeles - og ikke så lett å få to like på terningene - så her gikk det unna. Da alle pakker var fordelt én gang er det tid for å «stjæle» pakker - og det er en minst like populær del av leken. Men brått er tiden ute, og terningene må stanses. Så da er det bare å pakke opp for å finne ut hva man har fått. Og det kan være så mangt. Selv kom jeg blant annet hjem med både en klesrulle og en neglbørste!

Disse pakkene kan skjule så mye forskjellig.

Det er alltid morsomt å finne ut hva man egentlig har fått.

Noen fikk godt både til seg og til den firbente.

Noen gaver var velegnet til deling.


Da vil Rakkestad Kjøre og Rideklubb ønske alle medlemmer og støttespillere en riktig god jul og et godt nytt år! Takk for aktivitet og engasjement i 2018 - vi ser frem til mange aktiviteter både med og uten hest også i 2018.
DU HAR VEL HUSKET????

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 9. Des 2018

å melde deg på RAKKs julegrøt? Vi møtes i Thorvalds stuer, som altså ligger i kjelleren på Navet/Liensgården i Rakkestad sentrum kl 18:30 den 17. desember. Så er vi sikre på å ha nok grøt, saft og kaffe! Du kan lese hele invitasjonen HER.


Send en SMS til Camilla på 962 25 554 eller send en s-post til camilla.thornquist@hotmail.com
Levert av IdrettenOnline