Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Innkalling til årsmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Jan 2022

Det er tid for årsmøte igjen! Klubbens vedtekter krever at dette er gjennomført innen utgangen av mars, men vi velger å legge det enda litt tidligere. Vi har funnet en dato midt i februar, og håper mange kan sette av litt tid denne kvelden.


Alle våre medlemmer er hjertelig velkommen på RAKKs årsmøte:  


Dato: Tirsdag 15. februar 2022 kl. 18.30

Sted: Digitalt (mer info kommer)Agenda med saksliste og frister for innmelding av saker m.m. kan du lese HER.


Med gjeldende restriksjoner knyttet til Covid-19 ser vi oss nødt til å arrangere årsmøtet digitalt. Vi vil finne en løsning som vi tror mange kjenner allerede, men nærmere årsmøtet vil vi også lenke til informasjon og forklaring av hvordan dette gjøres. I tillegg til de vanlige årsmøtesakene håper vi denne gang å få til et webinar om et interessant tema vi kan dele.


Vi håper mange setter av litt tid denne kvelden. Vi vil også gjerne ha synspunkter og innspill i forhold til hva klubbens medlemmer ønsker at vi skal fokusere på når det gjelder aktiviteter. VI setter jo av noen midler til aktiviteter hvert år - men hva bør vi prioritere å bruke dem på?  Vi har noen tanker og forslag, men håper og tror det er medlemmer også som vil komme med synspunkter og innspill. 


Og sist men ikke minst vil vi kåre vinner av cup-en vår 2021.
0 Kommentar

Ridehus til bruk for RAKKs medlemmer!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 5. Jan 2022

Synes du det er litt trist å trene ute for tiden? Men du har kanskje samtidig veldig lyst til å være godt i gang når stevnesesongen starter for fullt? Eller du vil bare trene - kanskje i litt nye omgivelser? Har du en hest/ponni som ikke er vant til å være i et ridehus sammen med andre - og som kunne trenge å øve litt på det? 

Vi vet at mange av klubbens medlemmer ikke har tilgang på ridehus - så vi tenkte det kunne være et tilbud mange ville sette pris på!

RAKK har derfor fått til en avtale med Folkenborg Hestesenter om bruk av ridehuset der. Så annenhver onsdag fra klokken 19:00 - 21:00 har RAKKs medlemmer fri tilgang til ridehuset på Folkenborg! Kostnaden ved dette dekkes av klubben.

Du kan lese mer om Folkenborg hestesenter HER.  Ridehuset har en bane på 20x40 meter, i tillegg er det tribune, oppholdsrom med kjøkken og toaletter.

Det er jo litt begrensninger hvor mange som kan benytte seg av ridehuset samtidig. Vi tenker å begynne med seks ekvipasjer ad gangen som maks. Generelt tenker vi å praktisere prinsippet om "førstemann til mølla" - men at man melder seg på for én time ad gangen. Og påmeldingen gjør du ved å legge til en kommentar om at du/dere kommer på innlegget på RAKKs Facebook side.

Første onsdag vi hadde tilgang var allerede i dag (5. januar) - det betyr at de neste mulige datoene er:

  • 19. januar
  • 2. februar
  • 16. februar
  • 2. mars
  • 16. mars
  • 30. mars

Vi håper dette er et tilbud som vil være til glede for mange av klubbens medlemmer - uavhengig av nivå eller ambisjoner. Men husk at du må melde deg på!


PS: Vi regner med det er unødvendig å si at alle såklart må rydde etter seg, og generelt ta hensyn til hverandre!0 Kommentar

Hold av siste helg i mars!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 5. Jan 2022

RAKK har søkt om og fått litt penger til å bruke på aktiviteter for medlemmene - så dette er vi i full gang med å legge planer for. Og en aktivitet som allerede er på plass er treningshelg på Blixland! Vi håper riktig mange kan ha lyst til å være med på en slik samling - erfaringsmessig er dette både hyggelig og lærerikt!

Vi har booket helgen fredag 25. - søndag 27. mars - og selv om detaljer rundt opplegget ikke er helt på plass - er det om å gjøre å legge det i kalenderen! Planer for trening og aktiviteter vil naturligvis avhenge litt både av hvor mange vi blir og hva deltagerne er mest interessert i. På Blixland er det vel egentlig muligheter for alle typer trening!

Fra en tidligere samling: Trening på ridebanen ute på Blixland.


Foreløpig har vi lagt inn i planen hele fem ridetimer - med start fredag ettermiddag - det blir middag fredag - tre måltider lørdag og frokost og lunsj søndag. Her ligger med andre ord alt til rette for en kjempefin helg - med trening, hygge og god mat! 

Klubben sponser alle medlemmer med deler av kostnaden - fra aktivitetsmidlene. Akkurat hvor mye det vil koste per ekvipasje avhenger derved litt av hvor mange det blir. Vi ber derfor alle som er interessert i å være med å gi beskjed til Nina-Helen (SMS til 478 07 866), så kan vi regne litt nøyere på hva det vil koste for den enkelte.


Så sett av helgen! Mer informasjon kommer!


0 Kommentar

God Jul og Godt Nytt År!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Des 20212021 ble vel ikke akkurat slik vi hadde håpet og trodd. Flere planlagte aktiviteter måtte avlyses - men forhåpentligvis bidro vi ved det i hvert fall ikke til noen økt spredning av smitte! Og en del treninger fikk vi da også gjennomført. Vi gleder oss også over å se hvordan flere av våre ryttere stadig leverer gode prestasjoner ute i konkurranser. Så må vi bare håpe at 2022 gir nye muligheter!

Vi gleder oss til neste års drift og gjennomføring av aktiviteter! Vi håper igjen å kunne arrangere stevne i juni - og at vi får se mange av dere der! Men også før det blir det forhåpentligvis arrangementer i RAKK-regi. 


Vi oppfordrer medlemmene til å følge med på våre sider (her og Facebook) og melde seg på klubbens arrangementer - det er her vi treffes og det er her vi får inspirasjon til å holde klubben vår levende.

God Jul !


0 Kommentar

...også vi som hadde gledet oss...

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Des 2021

Ja - i år trodde vi det skulle bli mulig å arrangere julegrøt-samling igjen. Så vi hadde planlagt - ja lokalet var i orden og invitasjonen var klar!

Men - med den smitteutviklingen vi har nå, både nasjonalt og lokalt, ny virus-variant, det faktum at det er like før jul, at alle nærkontakter må i karantene uansett om de er vaksinerte eller ikke - ja det ble rett og slett for "skummelt" for oss. Vi vil jo virkelig ikke bli en årsak til en større spredning av smitte, at noen blir syke eller at mange må tilbringe førjulstiden i karantene.

Så i går kveld, etter en meningsutveksling og litt tid til overveielse, vedtok styret at risikoen ved å samle mange barn og unge og voksne i et lokale der det ikke er mulig å sikre god avstand, er for høy. Vi må derfor bare beklage - enda en gang - og melde at RAKKs julegrøtsamling - denne tradisjonen vi hadde gledet oss til å gjenoppta - er avlyst i år også.

Men til neste år - da må det vel være mulig - håper vi?! 

Og da kommer vi tilbake!

I mellomtiden ønsker vi en god førjulstid til alle medlemmer!

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline